Κατάλογος

Το 2013, η οικογένεια Κολιός αποφάσισε να οδηγήσει την πίτα ένα βήμα μπροστά. Εμπνευστής του έργου ήταν ο Ευάγγελος Κολιος, του οποίου η 45χρονη εμπειρία στη βιομηχανία της πίτας του έδωσε μια βαθιά γνώση των προϊόντων. Οι 3 γιοι του,
ο Ανδρέας, ο Αλέξανδρος και ο Παναγιώτης που μοιράζονται
το ίδιο πάθος, έθεσαν μαζί ένα νέο στόχο, να δημιουργήσουν την καλύτερη πίτα στην παγκόσμια αγορά.


Σήμερα, η Πίτες Κολιός Α.Ε. διαθέτει μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής πίτας, με 2 γραμμές παραγωγής και παραγωγικότητα 50.000 τεμ/ώρα σε ένα στεγασμένο κτίριο 3.500m2. Υποστηρίζουμε τη HORECA και RETAIL αγορά υπηρεσιών τροφίμων καθώς και τη λιανική αγορά.
Έχουμε εισαγάγει περισσότερα από 20 διαφορετικά φρέσκα
και κατεψυγμένα προϊόντα στην ελληνική και ευρωπαϊκή λιανική αγορά με μεγάλη επιτυχία και ετησίως αυξανόμενες πωλήσεις.
Εκτός από τη δυναμική μας παρουσία στο δίκτυο HORECA στην Ελλάδα, τα προϊόντα μας φτάνουν σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Ρωσίας, των ΗΠΑ, του Καναδά και των ΗΑΕ
Η στρατηγική μας είναι να συνεχίσουμε την ήδη μακροπρόθεσμα σταθερή ανάπτυξή της εταιρείας μας δημιουργώντας νέα προϊόντα και δημιουργώντας νέες συνεργασίες, παραμένοντας παράλληλα ένας ισχυρός συνεργάτης.


Παράγουμε περισσότερα από 50 διαφορετικά προϊόντα, σε διαφορετικά σχήματα και γεύσεις, κατεψυγμένα (διάρκεια ζωής 12 μηνών) και περιβάλλοντος (διάρκεια ζωής 50 ημερών σε θερμοκρασία δωματίου). Μερικά από αυτά είναι Μίνι πίτα, η κλασσική πίτα, η στρογγυλή πίτα τσεπάκι και η Κυπριακή πίτα, η Naan, η βάση Πεινιρλί και η βάση πίτσας. Επιπλέον, παράγουμε στρογγυλή πίτα τσεπάκι ολικής άλεσης, η οποία φέρει λογότυπο ολικής αλέσεως και λογότυπο Nordic keyhole, που σημαίνει ότι αυτό το προϊόν είναι πιο υγιεινό για τους καταναλωτές, καθώς έχει λιγότερα σάκχαρα, λίπη και αλάτι και είναι πλούσιο σε διαιτητικές ίνες. Δεν περιέχουν trans-fat και είναι κατάλληλα για vegans.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η συνταγή και η δημιουργία της πίτας είναι εύκολη υπόθεση. Απλά αναμιγνύουμε αλεύρι και νερό και είναι έτοιμη.

Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τόσο απλό. Η αγάπη για τη ζύμη είναι αυτή που μας παρακινεί να εργαζόμαστε από νωρίς το πρωί έτσι ώστε τα προϊόντα μας να είναι πάντα φρέσκα. Είναι το πάθος που μας κάνει να περιμένουμε με ανυπομονησία δίπλα στο φούρνο έως ότου να ψηθούν οι πίτες. Είναι το πάθος μας για καινοτομία που μας οδηγεί συνεχώς να δοκιμάζουμε νέες συνταγές και να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας. Είναι η τέχνη της καλοψημένης πίτας που πέρασε από γενιά σε γενιά.

Η Πίτες Κολιός Α.Ε. είναι για την Οικογένεια Κολιού ένα μεγάλο γευστικό στοίχημα για να ξεπεράσει τα όρια της χρήσης της πίτας για σουβλάκι, και να την εξελίξει δημιουργώντας νέα, ακόμη πιο ευφάνταστα, γευστικά πεδία χρήσης.

Τελικά θέλει μαστοριά η ζωή για να την απολαύσεις με αξίες, ποιότητα, αυθεντικότητα κι αγάπη…

…αρκεί να μπορέσεις να τα ξεχωρίζεις.

Back to top